De ce Oana Radu nu vrea să se căsătorească religios cu partenerul de viață

 

Deși s-a căsătorit civil cu partenerul de viață, Oana Radu nici nu vrea să audă de organizarea vreunei ceremonii religioase. Motivul?

Oana Radu a uluit pe toată lumea, după ce a decis să își unească destinul cu cel care a ajutat-o să își revină, după șocul pe care i l-a provocat moartea fostului iubit. Astăzi, este mai fericită și mai împlinită ca niciodată alături de Cătălin, dar chiar și așa, nu are în plan să facă nunta religioasă. Iar motivul este unul cât se poate de simplu.

Pe pagina sa de socializare, Oana Radu a mărturisit că nu își dorește să spună „Da” și în fața lui Dumnezeu, din cauza contextului actual și a măsurilor de siguranță care nu i-ar permite să facă un eveniment, așa cum și-ar fi dorit. Cu sute de invitați care să petreacă până dimineață.

Iar dacă nuntă nu se poate, Oana Radu are în plan o vacanță de vis alături de soțul ei, Cătălin, în care să se relaxeze și să se bucure de momentele împreună.

”Momentan nu mă gândesc la chestia asta, nu vedeți și voi ce timpuri trăim? Acum îmi doresc doar să plec într-o vacanță și se va întâmpla în curând”, a spus Oana Radu pe pagina sa de Instagram, acolo unde și-a dezamăgit fanii care așteptau sa o vadă în rochie de mireasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest