De ce Oana Roman a stat pe gânduri dacă să se împace sau nu cu Marius Elisei: “Nu pentru că am vrut să îl fierb”/ VIDEO

 

Oana Roman și Marius Elisei au oferit primul interviu, după marea reconciliere, în exclusivitate pentru Antena Stars. Vedeta a dezvăluit de ce a stat pe gânduri dacă să se împace sau nu cu fostul soț, dar și cum se înțeleg cei doi acum.

Deși Oana Roman și Marius Elisei au semnat actele de divorț în urma cu doar câteva luni, iată că în perioada de separare și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au decis să formeze un cuplu, din nou.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Marius Elisei a mărturisit că încă este îndrăgostit de Oana Roman, motiv pentru care deși vedeta s-a lăsat greu recucerită, nu s-a gândit niciodată să cedeze.

„Inimile noastre bat una pentru cealaltă. De ce să mă ascund? Spun exact ceea ce este și e realitatea. Chiar dacă i-o spun public sau i-o spun privat, tot i-o spun. (...) Oana s-a lăsat greu recucerită. (...) Nu m-am gândit deloc să renunț”, a spus Marius Elisei, pentru Antena Stars.

De ce Oana Roman a stat pe gânduri dacă să se împace sau nu cu Marius Elisei

Cât despre motivul pentru care a stat pe gânduri dacă să se împace sau nu cu Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit că voia să vadă dacă fostul soț, într-adevăr și-a schimbat atitudinea și dacă este dispus, cu adevărat, să formeze un cuplu cu aceasta.

„Eu am vrut să fiu sigură de niște lucruri, să fiu sigură că s-au schimbat niște lucruri, că putem să construim lucruri. De asta am așteptat un pic mai mult, ca să fiu eu sigură, nu pentru că am vrut să-l fierb. Lucrurile s-au reluat ca și cum nu ne-am fi despărțit. Am avut surpriza să constat că și munca pe care o facem împreună e cumva mai ușor de făcut decât înainte”, aexplicat Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest