De ce Oana Roman nu mai vrea să își facă vacanțele în România: „Nu am cum să susțin litoralul românesc”

 

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Oana Roman a dezvăluit care este motivul din cauza căruia refuză să își mai facă vacanțele în România!

Oana Roman nu mai vrea să audă de litoralul românesc, motiv pentru care vacanța de anul acesta a fost în Bulgaria, pentru a se bucura de mare și de peisajele frumoase! Vedeta a mărturisit că are de gând ca de acum înainte toate vacanțele să și le petreacă în strainătate, alaturi de familie, iar asta din cauza prețurilor piperate de pe litoralul românesc.

Pe lângă sumele exorbitante pe care trebuie să le plătească pentru câteva zile de relaxare, Oana Roman a mărturisit că un alt motiv care a făcut-o să renunțe la gândul de a-și face vacanțele în România este și aglomerația de pe plajele din țara. Un alt argument adus deciziei sale constă și în serviciile care lasă de dorit în localurile și hotelurile din țară.

„Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este și călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susțin litoralul românesc. Anul ăsta am spus „pas”. Acum am fost doar eu cu Marius și cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ți-o pot descrie. Când am plecat și am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari și că este o altfel de ieșire.” a spus Oana Roman în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest