De ce părinții Simonei Halep sunt împotriva căsătoriei fiicei lor cu Toni Iuruc. Motivul este incredibil!

 

Simona Halep și Toni Iuruc se pregătesc să facă pasul cel mare, însă părinții tenismenei nu sunt deloc fericiți de alegerea fiicei sale de a se căsători cu afaceristul machedonean. Motivul?

Se numără printre cele mai cunoscute și apreciate tenismene pe plan mondial și se bucură de un succes colosal în sport, despre care vorbește toată lumea, însă când vine vorba de viața personală, Simona Halep este o ființă extrem de discretă.

Celebra tenismenă și Toni Iuruc formează un cuplu care se bucură de momentele în doi, departe de ochii curioșilor, astfel că nu multe sunt episoadele în care anumite detalii despre relația lor ies la iveală. Însă atunci când se întâmplă, sunt amănunte incredibile! Ca și de data aceata!

De ce părinții Simonei Halep nu sunt de acord ca fiica sa să se marite cu Toni Iuruc

În presă, a început să se vehiculeze că părinții Simonei Halep nu sunt deloc încântați de relația fiicei lor cu Toni Iuruc. Motivul principal se pare că ar fi diferența de vârstă de 12 ani dintre cei doi.

Și mai mult de atât, faptul că afaceristul a mai fost căsătorit o dată, este un lucru care în cultura și în tradiția aromână nu este deloc obișnuit, fiind foarte greu de acceptat pentru părinții Simonei. 

Cum s-au cunoscut Simona Halep și Toni Iuruc

Începutul poveștii de amor dintre Simona Halep și Toni Iuruc este demn de filmele romantice. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, după ce s-au cunoscut într-un celebru club din Capitală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest