De ce refuză Iuliana Marciuc să se căsătorească cu Adrian Enache, după 25 de ani de relație

 

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, de mai bine de 25 de ani. chiar și așa, cei doi nu s-au căsătorit încă și nici nu au de gând să o facă. Motivul?

Când nimeni nu dădea nicio șansă relației lor, mai ales că povestea de dragoste a început când ambii erau căsătoriți, Iuliana Marciuc și Adrian Enache le-a dovedit tuturor că în ciuda obstacolelor și gurilor rele, au găsit secretul longevității și al fericirii. Secret care stă și astăzi, după 25 de ani, la baza relației lor.

Idila dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache pare desprinsă din telenovele. Cei doi și-au jurat iubire eternă, la malul mării, în vara anului 1995, deși erau căsătoriți cu alte persoane. Cântărețul era cu Corina, mama fiicei sale Diana, iar prezentatoarea TV era măritată cu omul de afaceri, Remus Posea.

Chiar dacă au promis că vor renunța la partenerii pe care îi aveau, doar Iuliana Marciuc a fost cea care a divorțat de soț, iar Adrian Enache a mai jucat la două capete încă 14 ani din momentul promisiunii de dragoste pe care i-o făcuse prezentatoarei.

După ce Iuliana Marciuc a rămas însărcinată cu fiul lor, i-a dat un ultimatum artistului, fiind sătulă de toate bârfele din jur și de modul în care era privită. Adrian Enache a divorțat, într-un final, și s-a mutat cu femeie cu care se iubea deja de mai bine de 14 ani.

De ce refuză Iuliana Marciuc să se căsătorească cu Adrian Enache

Deși acum amândoi sunt liberi să se căsătorească, Iuliana Marciuc nici nu vrea să audă de acest subiect, invocând ca motiv că mariajul este principalul motiv de divorț și le este foarte bine, în prezent.

”Nu suntem căsătoriţi, suntem logodiţi de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relaţie. Anul acesta am împlinit 25 şi am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu ştiu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greşim. Şi atunci, dacă greşim, dacă ne e bine aşa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred că e principalul motiv de divorţ. Nu vreau să am acest motiv”, a spus Iuliana Marciuc pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest