De ce Rodica Popescu Bitănescu nu are copii, chiar dacă este căsătorită de 45 de ani cu soțul său

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute actrițe românce, Rodica Popescu Bitănescu a știut să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Vedeta este căsătorită de 45 de ani cu soțul său, dar cu toate acestea nu are niciun moștenitor. Motivul?

Rodica Popescu Bitănescu este, de departe, una dintre cele mai apreciate actrițe din teatrul românesc, având la activ 53 de ani în Teatrul Național din București și aproape două decenii de când este și dramaturg și regizor.

Și chiar dacă este în lumina reflectoarelor de mai bine de jumătate de secol, Rodia Popescu Bitănescu a preferat să îți țină viața persoanlă departe de ochii curioșilor. căsătorită cu Mircea Bitănescu de mai bine de 45 de ani, motivul din spatele deciziei cuplului de a nu avea copii încă nu a fost dezvăluit, însă actrița a oferit câteva amănunte despre acest subiect, în cadrul unui interviu pentru o televiziune, în urmă cu ceva timp.

De ce Rodica Popescu Bitănescu nu are copii

Marea actriță a mărturisit că nu va spune niciodată motivul din cauza căruia nu are niciun copil, însă a ținut să precizeze că nu a fost vorba de o dorință, ci mai mult de o neputință.

”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, declara Rodica Popescu Bitănescu în 2014.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest