De ce rudele Ilenei Ciuculete îi fac pomeni separate artistei, la patru ani de la moartea acesteia/ VIDEO

 

Se împlinesc patru ani de la moartea Ilenei Ciuculete! Patru ani în care Mugurel și Cristian Stefu și-au pierdut mama și au rămas singuri pe lume. Și de parcă nu ar fi suficient, cei doi fii ai interpretei de muzica populară întâmpină mari probleme și sunt nevoiți să îi facă o pomană separată artistei.

Vestea că Ileana Ciuculete a pierdut lupta cu viața a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Moartea ei a lăsat în urmă foarte multe persoane îndurerate, însă cei mai afectați de pierderea ei au fost cei doi fii.

Mai sunt doar câteva zile și se împlinesc patru ani de când interpreta de muzică populară a trecut în neființă, însă momentul nu poate fi marcat așa cum și-ar fi dorit Mugurel și Cristian Stefu, iar asta pentru că localitatea în care mama lor este înmormântată este catalogată drept zonă roșie, fiind foarte multe infectări cu noul coronavirus, astfel că cei doi nu pot ajunge la parastat.

Potrivit spuselor nașei lui Cornel Galeș, se va ocupa de tot ce înseamnă parastatul Ilenei Ciuculete, dat fiind că ea se află în Ilfov și se poate deplasa până la mormântul artistei, iar pe 25 martie va organiza alături de cei doi băieți ai interpretei de muzică populară o pomană așa cum se cuvine.

“Trebuia să facem sâmbătă parastat pentru că puteam să facem și cu carne, dar Cimitirul Străulești e zona roșie și nu au voie să vină. Amânăm încă vreo 2 săptămâni să vedem ce face cu noi. Ei nu pot intra din București, în Ilfov, toată localitațile limitrofe sunt în cod roșu. Ei fac acolo și colivă, și pachete, eu merg aici la Catedrală. Vorbim, ne sfătuim, dar cel mai sigur facem pe 25. Este de patru ani, nu mai e de sorocit. Din cauza pandemiei s-a amânat tot.

Eu oricum le fac și le împart aici, e Sâmbat Morților. Fac colivă, mă duc la Catedrală, dar sarmale chiar acum făceam.”, a spus Doina Belu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest