De ce s-a despărțit Butler de Ghenea? Dezvăluiri uimitoare ale apropiaților actorului

 
+2 click pentru
galerie

Prea multă dragoste a pus capac relaţiei dintre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler. O spune un apropiat al actorului scoţian, în presa de scandal de peste Ocean. Mădălina a crezut că Gerard e alesul şi a vrut să devină mireasă. El nu s-a simţit pregătit pentru nuntă şi a spus, pas.


Când Mădălina Ghenea a păşit în faţa altarului la nunta fratelui ei, nu puţini au crezut că în scurtă vreme îşi va pune, şi ea, pirostriile. Povestea de dragoste cu Gerard Butler părea încă una fericită.


Chiar dacă românca nu a spus niciodată că ar avea planuri să devină doamna Butler, căsătoria era un subiect constant în discuţiile dintre ea şi actorul scoţian. O spun apropiaţi ai lui Butler, citaţi de revista americană In Touch. 


Mădălina a greşit pentru că a insistat prea mult să se căsătorească, scriu cei de la In Touch. Iar asta i-a îndepărtat pe cei doi îndrăgostiţi.


După povestea de dragoste cu Mădălina, Gerard Butler a revenit la relaţiile pasagere care i-au adus reputaţia de Don Juan. Românca a avut o relaţie cu actorul de origine germană Michael Fassbender, dar idila s-a încheiat în urmă cu aproape două luni.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest