De ce s-a despărțit, de fapt, Carmen Grebenișan de fostul iubit, la întoarcerea din Asia Express

 

La scurt timp de la întoarcerea din Asia Express, Carmen Grebenișan s-a desparțit de iubitul ei, cu care era împreună de mai bine de trei ani. După ce s-a vehiculat că motivul ar fi fost apropierea de Florin Ristei, pe „Drumul Comorilor”, blondina a dat cărțile pe față și a mărturisit ce a dus, de fapt, la ruptură!

Deși a fost protagonista mai multor zvonuri precum că între ea și Florin Ristei s-a legat ceva în cadrul reality-show-ului de la Antena 1, spunându-se chiar și că el ar fi fost, de fapt, motivul din cauza căruia s-a desparțit de fostul iubit, Carmen Grebenișan nu a dorit să comenteze ce a dus la ruptura de bărbatul cu care a stat trei ani de zile... până acum.

Logodită și fericită, Carmen Grebenișan a hotărât că este momentul să ridice voalul de mister pe care l-a așternut asupra deciziei sale de a se despărți de fostul iubit. Astfel că, extrem de sinceră și transparentă, blondina a mărturisit că povestea de dragoste s-a încheiat din cauza răcelii care a intervenit între ei.

Potrivit spuselor ei, din cei trei ani de relație, numai doi au fost trăiți precum un cuplu, dat fiind că un an întreg, fostul ei iubit a fost plecat în Canada.

“Eram bine, dar destul de distanți. Probabil s-au răcit lucrurile între noi în momentul în care el a fost plecat un an din țară, în Canada, timp în care nu ne-am văzut mai mult de trei ori.”, a spus Carmen Grebenișan pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest