De ce s-a întors în România, Elena Udrea: „Și-a dat seama de acest lucru și de aceea a venit”

 

Toată lumea se întreabă de ce Elena Udrea s-a decis să se întoarcă în România. După ce a ajuns recent, pe pământ natal, foarte multă lume şi-a ridicat semne de întrebare asupra motivelor care au făcut-o pe aceasta, să părăsească Costa Rica.

Avocatul Cosmin Bolosin este cel care a elucidat misterul. Potrivit acestuia, Elena Udrea s-a întors în România din cauza cetăţeniei costaricană, pe care nu ar fi putut-o obţine niciodată.

„Din punctul meu de vedere cred că doamna Elena Udrea a făcut o chestiune excepțională. Vă dați seama că o țară care nu aparține Uniunii Europene și o țară mult în spatele României nu poate să ofere nimic. Vă dați seama de condițiile de penitenciar din acea țară sunt deplorabile față de o țară a Uniunii Europene. Din punct de vedere al cetățeniei cu siguranță că dumneaei nu va putea obține o cetățenie, și-a dat seama de acest lucru și de aceea a venit în România. Cu siguranță că pentru Elena Udrea este mult mai bine să se apere personal în fața unei instanțe de judecată unde poate să își spună punctul de vedere”, a explicat avocatul, conform DCNews


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest