De ce s-a sinucis fosta iubită a Roxanei Vancea. Boala cu care s-a confruntat ani la rând

 

Fosta iubită a Roxanei Vancea a încheiat socotelile cu viața, în urmă cu câteva zile, iar acum unul dintre cei mai bun prieteni ai femeii a dezvăluit care a fost motivul din cauza căreia a decis să se sinucidă.

Tânără, frumoasă, însă nefericită. Așa putea fi descrisă în câteva cuvinte Elena Popa, fosta iubită a Roxanei Vancea. Vestea că și-a luat zilele a picat ca o bombă atât pentru fosta asistentă TV, cât și pentru toate persoanele care o iubeau.

De ce s-a sinucis

Se pare că Elena Popa se confrunta cu depresia de mai bine de cinci ani. Deși a încercat ani la rând să scape de ea, boala a răpus-o în cele din urmă și s-a dat bătută în fața ei.

”Stiu ce era in sufletul tau pana in ultima clipa, un motiv in plus pentru lacrimile mele care curg necontenit. Iti multumesc pentru ca mi-ai incredintat sufletul spre vindecare acum 4-5 ani, si odata cu asta toate intimitatile tale! Si cat am lucrat impreuna ca sa fie bine, si cat ai luptat cu tine pupa-ti-as sufletul frumos, Doamne cat ai luptat! EU STIU !!!!”, a scris prietenul brunetei.

Dezamăgit că nu a putut-o salva, cel mai bun prieten al Elenei a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei de facebook în mărturisit că își va dedica toată viața ca să îi ajute pe cei care se confruntă cu depresia, boala care a băgat-o pe brunetă în mormânt.

”Si cum i-am promis lui tata dupa ce s-a dus, iti promit si tie - imi voi dedica toata viata(o fac de 4 ani deja) luptei impotriva DEPRESIEI - "boala secolului", boala care NU trebuie tratata prin medicamente de sinteza ci prin ASCULTARE si IUBIRE, deoarece depresia este INCAPACITATEA de a primi IUBIRE! Si viata fara iubire nu este viata! Stiu asta....TE SIMT si TE INTELEG Ellenuska mia frumoasa!”, a mai scris el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest