De ce s-au despărțit Ana Maria Mocanu și iubitul, de fapt: „Eu o știu pe fata respectivă”

 

Ana Maria Mocanu a făcut primele declarații despre despărțirea de iubit. După ce s-a vehiculat că motivul separării a fost din cauza fostei partenere a lui Rareș, șatena a spus lucurilor pe nume și a mărturisit ce a dus, de fapt, la ruperea relației dintre ei.

Chiar daca aveau planuri mari împreună, Ana Maria Mocanu și iubitul au decis să își spună „Adio” și să meargă pe drumuri separate. Rareș ne-a spus că decizia a fost luată de comun acord și a infirmat toate zvonurile precum că despărțirea ar fi avut loc din cauza lui Rose, fosta iubită care a publicat o serie de imagini cu ei, însoțite de o descriere care dădea de înțeles că încă există sentimente acolo.  

Ce a spus fosta asistentă de separare

Contactată de reporterii Antena Stars, Ana Maria Mocanu a dezvăluit că motivul despărțirii a fost gelozia lui. Fosta asistentă TV a mărturisit că scena a avut loc în timp ce se aflau la mare, iar în acel moment au decis să pună punct relației, definitiv, în ciuda afacerii pe care o dețin împreună.

”Am avut o discuție cu el duminică seară. Am avut o altercație ca să spun așa. De atunci lucrurile au rămas în aer. El a fost extrem de gelos în seara respectivă, nu a fost chip să înțeleagă că nu a avut motiv să fie gelos. Am încercat să discut cu el, el oricum e o fire mai posesivă. Nu are nicio legătură (n.r fosta iubită) , eu o știu pe fata respectivă din mediul online, știam că acum 2 ani de zile s-au văzut de câteva ori, din ce mi-a spus el nu a fost o relație serioasă.”, a spus ea la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest