De ce s-au despărțit, de fapt, Alin Oprea și Larisa, după 22 de ani de căsnicie: „Nu mai are rușine!”

 

Au fost împreună mai bine de 22 de ani, perioadă în care au reușit să treacă peste toate obstacolele care au intervenit în calea fericirii, însă de data asta, nu a mai fost posibil. Protagoniștii sunt Alin Oprea și soția sa, Larisa, care au pus punct mariajului de mai bine de două decenii. Iar acum a ieșit la iveală și motivul real al despărțirii!

La scurt timp după ce s-a tot vehiculat în presă că între cei doi nu mai există nimic, Larisa a confirmat despărțirea de Alin Oprea prin intermediul unei comentariu scris la una dintre imaginile publicate cu cei doi copii ai săi, pe o rețea de socializare.

Modul în care a confirmat separarea de Alin Oprea a ridicat masive semne de întrebare, în ceea ce privește loialitatea artistului față de ea. Și iată că acum, surse apropiate cuplului au dat cărțile pe față și dezvăluit adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre ei doi.

Așa cum a bănuit toată lumea, se pare că Alin Oprea a fost cel care a călcat strâmb, încă de când soția sa a plecat în Anglia, pentru a le fi alături celor doi copii care studiază în străinătate.

"Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze", au declarat sursele pentru click.ro

Mai mult de atât, se pare că relația pe care o are cu amanta durează de mai bine de doi ani, fără să îi pese de ce vor crede soția și copiii săi. Alin Oprea s-a aventurat într-o dragoste adolescentină care a devastat-o pe Larisa, deși femeia încearcă să își mascheze suferința prin zâmbete.  

"Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! O femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat”, a mai povestit sursa respectivă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest