De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Dincă și Cristian Boureanu. Primele declarații ale blondinei despre separare!

 

Multe s-au spus și multe s-au scris despre motivele care au dus la despărțirea dintre Laura Dinca și Cristian Boureanu, astfel că recent, blondina a decis să facă primele declarații despre separarea de fostul politician și să explice de ce nu mai sunt împreună.

Vestea că Laura Dincă și Cristian Boureanu nu mai sunt împreună, după ce au trecut peste obstacole de-a lungul relației, a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton. Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de fostul poilitician care a subliniat că a avut o relație extrem de frumoasă timp de șase ani, însă povestea de dragoste a ajuns la un final.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora... A fost frumos, s-a terminat.”, a spus Cristian Boureanu.

Destul de reținută în detalii, Laura Dincă a dezvăluit că decizia de a se despărți a fost una luată de comun acrod și că nu are niciun regret în acest sens.

 „Sunt bine. Nu mai vreau să dau nicio declarație. V-am surprins pe toți cu această separare, asta este, se mai întâmplă. Sunt super ok. Lucrul acesta este de ceva timp, noi nu ne-am despărțit ieri sau acum două zile, ci de ceva timp. Nu mai vreau să fiu persoană publică. Nu el m-a lăsat, nu eu l-am lăsat, amândoi am decis asta. Ne-am despărțit pentru că nu se mai putea”, a declarat Laura Dincă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest