Scandal monstru în showbiz! De ce Seal și Heidi Klum au ajuns în instanță, din nou, la șase ani de la divorț

 

Scandal monstru în showbiz-ul internațional! După mai bine de șase ani de când au decis să divorțeze, Seal și Heidi Klum au ajus, din nou, în instanță! Care este acum mărul discordiei?

Cântărețul britanic Seal și actrița Heidi Klum sunt la cuțite, după ce vedeta de la Hollywood a fost dată în judecată de fostul soț din cauza copiilor.

Blondina vrea să se mute cu micuții săi în Germania, însă fostul partener de viață nu este de acord cu decizia acesteia, invocând ca motiv faptul că în țara europeană este, în prezent, „un focar de COVID-19”. Mai mult de atât, Seal consideră că o astfel de călătorie este riscantă, dat fiind că bilanțul din Germania a ajuns la 234.000 de îmbolnăviri și 9.340 de decese.

Dorința actriței de a părăsi SUA cu cei patru copii ai săi - Leni, fetița adoptată de Seal (16 ani), Lou (10 ani), Henry (14 ani) şi Johan (13 ani) - vine în urma unei propuneri de participare la emisiunea „Next Top Model”, proiect care se va întinde pe o perioadă de trei luni de zile. 

Prezentarea la tribunal a avut loc pe data de 28 august, unde și-au rezolvat problemele printr-o sesiune extraordinară. Conform informațiilor din presa internațională, fetița de 16 ani va fi martor în proces și va depune mărturie în favoarea mamei ei, dat fiind că își dorește să plece în Europa.     


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest