De ce Shakira nu vrea să se mărite cu Pique. Sunt împreună de un deceniu și au doi copii

 

Shakira și Pique formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi sunt împreună de mai bine de 10 ani și au doi copii minunați, dar chiar și așa încă nu s-au căsătorit. Motivul?

Chiar dacă sunt împreună de un deceniu, Shakira și Pique se iubesc ca la început. Ori de câte ori apar undeva demonstrează că flacăra pasiunii dintre ei nu s-a stins și că au o familie model alături de cei doi copii ai lor.

Așa cum s-a întâmplat și de data aceasta, când cei patru au plecat într-un concediu binemeritat în Maldive. Shakira a publicat o imagine alături de fundașul Barcelonei, iar așa cum era de așteptat, fotografia a adunat peste 3,5 milioane de aprecieri.

De ce nu s-au căsătorit până acum

Deși sunt împreună de 10 ani, cântăreața de 43 de ani și fundașul de 33 de ani încă nu au făcut pasul cel mare și se pare că Shakira este cea care nu își dorește. Artista a dezvăluit că vrea să aibă în continuare statutul de iubită pentru că asta îl ține pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”.

Totodată, celebra cântăreață a recunoscut și faptul că o sperie ideea de căsătorie, astfel preferând să rămână iubita lui, mai ales că "nu consideră căsătoria esenţială pentru o relaţie şi că asta nu ar schimba cu nimic dragostea dintre ea şi Gerard Pique".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest