De ce soția lui Sergiu Hanca și-a trimis copiii, de urgență, în țară: „Situația este foarte dificilă”

 

Andreea Hanca trece prin momente dificile! Soția fotbalistului Sergiu Hanca a fost nevoită să își trimită copiii de urgență, din Polonia, în România!

Contactată de reporterii Antena Stars, Andreea Hanca a mărturisit că atât ea, cât și familia sa, experimentează niște clipe complicate în Polonia. Din cauza noii legi implementate care le interzice femeilor să mai facă avort, polonezii au ieșit pe străzi pentru a protesta.

Gest care a dus la creșterea semnificativă a numărului de infectări cu noul coronavirus, președintele țării instaurând, din nou, carantinarea forțată, ca în luna martie!

Astfel că, Andreea Hanca a decis să își trimită copiii în țară, alături de mama ei:„În Polonia situația este foarte dificilă. Sunt proteste la nivel național. Circulația este blocată și se protestează împotriva legii avortului. Numărul de cazuri de COVID s-a dublat din cauza protestelor. Ne vom întoarce în situația din martie cu carantinarea.

Nu ne sperie situația. Am ales să ne trimitem copiii în țară cu mama mea. Sergiu s-a accidentat la Națională și este încă în perioada de recuperare. La ora 16, atunci când încep protestele, stăm în casă pentru a evita orice pericol. Cumpărăturile le facem dimineața și nu mai ieșim din casă.”, ne-a spus soția lui Sergiu Hanca.

A devenit mamă pentru a doua oară

Soția lui Sergiu Hanca a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu doar câteva luni. ”Fetița are 2,7 kg și 50 de cm. Este o lungană și o slăbuță. Tăticul a fost mai agitat decât mine toată ziua.. El și-a dorit-o atât de mult încât momentul nașterii a fost foarte important”, a spus soția lui Sergiu Hanca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest