De ce soțul Vlăduței Lupău a renunțat la fotbal, cu trei titluri de campion. Adrian Rus a făcut acuzații grave: „Ești sclav!”

 

Adrian Rus a renunțat la fotbal cu trei titluri de campion în palmares, la vârsta de doar 26 de ani! Deși până acum nu a dezvăluit care au fost motivele retragerii din sportul care părea că îi va aduce un renume internațional, fostul fotbalist a vorbit cu lux de amănunte despre ce anume a stat la baza deciziei lui.

Adrian Rus, în vârstă de 27 de ani a fost portar la echipele U Cluj și CFR Cluj, unde a făcut senzație! Fostul sportiv a decis să renunțe la fotbal, în urmă cu fix un an, gest care i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Soțul Vlăduței Lupău a expus problemele care există în fotbalul românesc, dezvăluind că decizia lui a survenit în urma sentimentului de nemulțumire că era doar o rezervă, iar uneori era in afara lotului.

Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez. Pentru postul de portar chiar sunt tânăr.”, a spus fostul fotbalist pentru prosport.ro.

Mai mult de atât, Adrian Rus a mărturisit că deși nu renunțase definitiv la fotbal, faptul că nu foarte multe echipe s-au interesat de el, iar cele care au făcut-o nu și-au concretizat niciodată ofertele, l-a făcut să ia decizia finală!

Un portar cu experiență e la 31-32 de ani. După ce am plecat de la CFR au fost foarte puține echipe care s-au interesat de mine pentru că toată lumea a crezut că am renunțat definitiv. Apoi au apărut toate ofertele într-o săptămână, dar nu s-au concretizat. După aceea n-am mai vrut eu pentru că m-am obișnuit acasă cu familia. Sunt mult mai liniștit, când eram la CFR eram foarte, foarte stresat, nimic nu-mi convenea. Mi-a fost greu! Și acum îmi e foarte dor de fotbal. Încă văd mulți prieteni care joacă, dar sunt fericit că sunt bine.”, a mai spus soțul Vlăduței Lupău pentru sursa menționată anterior.

În încheiere, Adrian Rus a tras o concluzie extrem de dură, în ceea ce privește fotbalul românesc „Ești ca o femeie de serviciu în fotbal. În fotbal ești un sclav. Cât ești bun și aduci performanțe, ești cel mai bun. Toată lumea te laudă. Dar când ai o perioadă mai slabă nu mai dă nimeni doi bani pe tine.”, a conchis fostul portar de la CFR Cluj.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest