De ce tatăl Lidiei Buble nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan Simion, după cinci ani de relație

 

După ce Răzvan Simion a aruncat bomba în lumea mondenă, anunțând despărțirea de Lidia Buble, printr-un mesaj emoționant pe instagram, mulți dintre admiratorii celor doi s-au întrebat dacă separarea nu are legătură cu faptul că tatăl artistei nu a vrut să il cunoască pe matinalul de la Antena 1, deși formau un cuplu de cinci ani.

În ciuda faptului că Lidia Buble a facut cunoștință cu toți membrii familiei lui Răzvan Simion, inclusiv cu copiii lui, matinalul nu i-a cunoscut părinții artistei, chiar dacă erau împreună de ceva timp. În cadrul unui interviu pentru Adevărul Live, Lidia Buble a mărturisit nu doar că tatăl ei nu a dat ochii cu Răzvan, ci nici nu a avut de gând să o facă.

Care a fost motivul evitării

Pastor la o biserică penticostală din Deva, tatăl cântăreței a considerat că trebuie să îi cunoască pe Răzvan Simion, abia în momentul în care va veni acasă ca să îi ceară mâna.

"Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine", a spus Lidia Buble.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest