De ce Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat: „Nu am reușit să trecem peste...”

 

Vestea că Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat și nu mai formează un cuplu de mai bine de un an a picat ca o bombă în lumea mondenă! Au preferat să păstreze discreția și să își țină departe problemele de lumina reflectoarelor, însă acum actrița a devăluit care a fost motivul din cauza căruia s-a produs ruptura.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au divorțat după șapte ani de mariaj! Din povestea lor de dragoste a ieșit un copil, pe nume Carol, pe care nu îl vor neglija nicio clipă indiferent de separarea lor.

Se pare că motivul din cauza căruia actrița și actorul din serialul „Sacrificiul” au divorțat constă în tensiunile acumulate de-a lungul timpului în timpul mariajului și peste care nu au putut trece indiferent cât de mult au încercat.

„Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit încă de anul trecut. (...) În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășească, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foarte greu din viața noastră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat un realizat că nu mai putem merge mai departe împreună.” a declarat Victoria Răileanu pentru Libertatea.

Victoria Răileanu a ținut să precizeze că nu a existat nicio a terța persoană care să afecteze relația de cuplu, ci pur și simplu nu s-au mai înțeles și au decis să meargă pe drumuri separate, atât pentru bunăstarea copilului lor, cât și pentru ei.

„...dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu. În acest moment prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui', a mai spus Victoria Răileanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest