De ce vrea Giulia Anghelescu să renunțe la cariera muzicală: „Am trăit toată viața alergând”

 

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească, Giulia Anghelescu a aruncat bomba și a mărturisit că își dorește să renunțe la cariera muzicală. Motivul? L-a explicat chiar ea!

Giulia Anghelescu își dorește mai presus de orice: liniște! Gândul retragerii din muzică a venit în urma zilelelor petrecute la țară, alături de cei dragi, unde a avut timp să reflecteze asupra deciziei.

Deși încă nu este ferm convinsă că este pregătită se renunțe la cariera care a consacrat-o, Giulia a mărturisit că nopțile pierdute și ritmul alert de viață pe care l-a avut în ultimii ani, pentru a onora concertele unde trebuia să cânte, au ajuns-o, iar acum simte că este momentul să se retragă într-un “colțișor de liniște” și să se bucure mai mult de momentele petrecute în familie.

”În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la țară! Am trăit toată viața alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenția oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simțit vibeul multor cluburi și discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colțișorul meu de liniște”, a fost mesajul postat de Giulia Anghelescu pe contul său de socializare. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest