De ce-și ține Mădălina Pamfile iubitul la secret: „Nu-și dorește foarte multă reclamă”

 

Vedeta are doi copii alături de partenerul ei și cu toate acestea nu se afișează public și nici pe rețelele de socializare alături de acesta.

 

Mădălina Pamfile a făcut o schimbare radicală în viața ei! După relațiile tumultuoase pe care le-a avut în showbiz-ul românesc, vedeta a considerat în urmă cu ceva timp că are nevoie de stabilitate. Și a realizat ceea ce și-a propus: are o familie împlinită alături de iubitul ei și cele două fetițe. Firesc, următorii ei sunt curioși să afle cine este bărbatul care o face fericită, având în vedere că aceasta nu s-a afișat cu el nici în spațiul public și nici pe rețelele de pe internet.  

 

Iar vedeta nu pare dispusă să satisfacă această curiozitate prea curând, având în vedere că dorește să păstreze relația pe care o are departe de lumina reflectoarelor. Mădălina Pamfile a explicat în cadrul unui interviu acordat Antena Stars de ce nu-și dorește ca bărbatul care o face fericită să apară în spațiul public. Pur și simplu pentru că tatăl fetițelor ei nu este persoană publică și nu își dorește să devină, acesta fiind motivul pentru care preferă să nu apară alături de ea la evenimente publice.

 

Partenerul meu nu este persoană publică, nu este cântăreț, pictor, dansator. Nu-și dorește să iasă în evidență. Este un bărbat absolut normal și nu-și dorește foarte multă reclamă. Nu pot să-l văd ca un bărbat potent finaciar. El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și da, nu ne lipsește nimic”, a explicat Mădălina Pamfile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest