De cine s-a amorezat Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă îndrăgostesc și mai mult”

 

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a lovit ca o bombă showbiz-ul autohton! Când toată lumea se aștepta ca cei doi să anunțe data nunții, prezentatorul TV făcea publică separarea. La câteva luni de la ruptura cuplului, artista a dezvăluit că iubește din nou!

Lidia Buble se află în topul celor mai sexy burlăcițe din lumea mondenă românească, astfel că nu ne miră că este extrem de curtată de numeroși reprezentanți ai sexului puternic. Chiar și așa, artista nu s-a afișat la brațul niciunui alt bărbat după ce despărițrirea de Răzvan Simion. Cântăreața a preferat să se axeze pe cariera profesională și să le dedice mai mult timp prietenilor cu care nu s-a putut întâlni pe timpul pandemiei.

Însă chiar și așa, se pare că există o persoană care i-a luat mințile artistei! Lidia Buble a luat prin surprindere pe toată lumea când a dezvăluit de cine se amorezează pe zi ce trece! Fără niciun pic de modestie, artista a mărturisit că cea de care se îndrăgostește din ce în ce mai mult este... chiar ea!

”În fiecare zi mă îndrăgostesc și mai mult de mine”, a fost mesajul publicat de Lidia Buble pe Instagram.

Mesajul pe care l-a publicat pe contul său de socializare demonstrează că după decepția amoroasă prin care a trecut, Lidia Buble a învățat să se iubească mai mult și să se pună și pe ea pe primul loc!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest