De la 8 ani, Andra Gogan a câștigat mai mulți bani decât părinții ei. Cum a reușit?

 

Andra Gogan, o vloggeriță de succes, a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă și a ajutat familia încă de atunci. La vârsta de 8 ani, Andra câștiga mai mulți bani decât părinții ei și i-a susținut financiar împreună cu fratele ei, Răzvan. Deși mulți ar crede că Andra vine dintr-o familie bogată, ea a dezvăluit că acest lucru nu este adevărat și că părinții ei nu au avut mulți bani în timpul copilăriei sale.

Andra a început să cânte de la trei ani, să danseze de la șase și să facă voci la desene animate, dublaje și reclame tot de la cinci sau șase ani. Părinții ei au susținut-o, dar nu financiar, ci pentru că au văzut că Andra își dorește să facă asta. La vârsta de cinci sau șase ani, Andra și fratele ei adunat câștigau pe lună mai mult decât câștigau părinții lor.

”Eu am început să cânt de la trei ani, să dansez de la șase, să fac voci la desene animate, dublaje și la reclame tot de la cinci sau șase ani. Am început de mică și părinții m-au susținut, dar nu financiar pentru că nu am fost o familie cu bănuți.

M-au susținut pentru că au văzut că îmi doresc treaba asta. Financiar, la vârsta de cinci, șase ani, am început să câștigăm bani din reclame. Am luat destule castinguri. Eu cu Răzvan adunat câștigam pe lună mai mult decât câștigau părinții noștri.”, a declarat Andra Gogan la Antena Stars

Deși Andra a fost una dintre cele mai cunoscute vedete pentru persoanele de vârsta ei, acest lucru nu a schimbat-o ca persoană. Ea a mărturisit că nu a fost niciodată o persoană arogantă și a vorbit mereu cu persoanele ca și cum ar fi la nivelul ei. ”Nu am avut niciodată o argonață în viața mea. Mereu am vorbit cu persoanele ca și cum ar fi la nivelul meu.”, a mai spus ea


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest