De la admiraţie la obsesie e doar un pas. Vedetele, la un pas să o păţească din cauza fanilor

 
+2 click pentru
galerie

De multe ori, celebritatea vine la pachet cu fani înfocaţi care încep să confunde realitatea cu o lume fantastică, iar de aici şi până la o adevărată nenorocire, nu mai e decât un pas.


Lora a simţit-o pe pielea ei. A fost nebunie curată la un concert pe care artista l-a susţinut într-o localitate din Moldova.  Îmbrăcată provocator, într-o pereche de pantalonaşi scurți și un tricou, frumoasa blondă a reuşit să încingă atmosfera şi imaginaţia bărbaților la propriu.
Era trecut de miezul nopţii şi când deja ploua insistent, unii masculi de la Stăuceni s-au dezbrăcat la bustul gol și s-au urcat pe gard, după care zeci de oameni au tăbărât pe scenă.

Chiar dacă lucrurile au luat-o puţin razna, Lora a scăpat neatinsă.

Anna Lesko a trăit şi ea momente de panică. Un fan din primele rânduri a scos un pistol cu bile şi a tras în artistă. În ciuda faptului că a fost rănită, Anna nu şi-a întrerupt concertul, însă atunci când a ajuns în culise le-a povestit organizatorilor ce s-a întâmplat.

Alexandra Stan a avut parte la rândul ei de o experienţă unică din partea unui fan mai îndrăzneţ.  În timpul unui concert, un tânăr deghizat în Spider-Man s-a urcat pe scenă lângă ea și a dansat frenetic 30 de secunde, până când a fost dat jos de agenții de pază ai clubului.

Nu numai vedetele noastre s-au confruntat cu astfel de probleme. În timpul unui concert, Beyonce aproape că a fost trasă de pe scenă de un fan.

Nici Britney Spears nu a scăpat de astfel de incidente. Blondina a încins atmosfera la un concert atât de tare, încât un fan n-a mai rezistat şi a tăbărât pe scenă, chiar în timp ce blondina cânta. Noroc că a fost oprit la timp de staff-ul starletei.

Şi Nicki Minaj a încins spiritele mult prea mult şi era cât pe ce s-o păţească. Cum au văzut-o, fanii nu au putut rezista tentaţiei şi au sărit pe ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest