De la ce a pornit scandalul dintre Mihai Albu și fosta soție: „Ea apare cu mături în cap, dar eu sunt penibil”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Scandalul dintre Mihai Albu și fosta soție s-a mutat în tribunal! Invitat în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, designerul de pantofi a vorbit cu lux de amănunte despre războiul pe care îl poartă cu Iulia Albu, cât și cum este acum relația cu fiica sa.

După ce Iulia Albu i-a interzis creatorului de pantofi să își mai vadă fiica, pe motiv că acesta ar putea să o infecteze cu coronavirus, Mihai Albu a luat toate măsurile necesare pentru a nu mai primi interdicții de genul din partea fostei soții.

Astfel că Mihai Albu a făcut o plângere penală, ca mama Mikăi să nu îi mai poată interzice vreodată să își vadă fiica în zilele în care are tot dreptul să o viziteze și să petreacă timp cu ea.

„Am făcut o plângere penală. În mod repetat a nesocotit o hotărâre judecătorească și acum se face o anchetă. Și se va lăsa cu amenzi. E o atitudine pe care dintotdeauna a arătat-o. nu e ceva nou pentru mine. Nu ma interesează raportul meu vizavi de ea, ci de fetiță. Copilul are dreptul superior să aibă relatii cu ambii părinți.” a spus Mihai Albu, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de Weekend de la Antena Stars.

De la ce a pornit scandalul

Totul a pornit de la o fotografie publicată de creatorul de pantofi pe contul său de socializare. Mihai Albu s-a pozat cu o coroană pe cap și a transmis mesajul „Am CORONA, n-am virus”. Lucru care a scos-o din minți pe Iulia Albu, motiv pentru care a hotărât că nu o mai lasă pe fiica lor, Mikaela, să se întâlnească cu acesta.

Mai mult decât atât, Mihai Albu este de părere că reacția stilistei a fost mult prea exagerată, reamintind ipostazele cu care s-a făcut remarcată Iulia Albu.

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiței mele, însă atitudinea ei și imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus și eu coroana în cap și mi-am făcut un selfie, unde am zis: „am coroana, n-am virus”. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine. Încerc să îi fie alături, dar nu pot.” a mai spus creatorul de pantofi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest