De la dans la imobiliare: Jasmine se reinventează în Spania

 

Jasmine, faimoasa dansatoare din buric, a decis să-și părăsească România natală pentru a-și începe o nouă afacere în Spania alături de verișoara ei. După cum afirmă Jasmine, ea și verișoara ei își pregătesc actele pentru a înființa o agenție imobiliară și creează un portofoliu de proprietăți și de clienți potențiali.

În timp ce așteaptă documentele, Jasmine nu-și poate ascunde entuziasmul față de viața din Spania. Dansatoarea recunoaște că iubește stilul de viață mediteranean și își amintește cu plăcere că anul trecut a vizitat Ibiza. Jasmine intenționează să se întoarcă în Italia pentru a o vizita pe mama sa și apoi să se întoarcă în România pentru a continua să predea lecții de dans elevilor săi.

Jasmine a lăsat România pentru a deschide afacerea cu verișoara sa, deoarece aceasta din urmă cunoaște deja partea legislativă a Spaniei, făcând mai ușoară dezvoltarea afacerii. Dansatoarea recunoaște că deschiderea unui business într-o altă țară este o provocare, iar expertiza verișoarei sale este o resursă valoroasă.

”În Spania este frumos și cald, e extraordinar de plăcut. E viață faină pe Mediterană, întotdeauna mi-a plăcut. Anul trecut am vizitat Ibiza, iar de mult mi-am propus să ajung și în Palma de Mallorca. Având în vedere proiectul nou pe care l-am creat cu verișoara mea, o agenție imobiliară, acum așteptăm documentele. Acum ne creăm un portofoliu de proprietăți, de clienți, de posibili clienți. Dacă sunt toate gata, voi face o vizită mamei mele, în Italia, apoi mă întorc în țară la elevele mele, pentru cursuri. Verișoara mea cunoaște tot ce e aici, că altfel nu mă mutam aici singură. E greu să deschizi un business într-o altă țară”, a spus Jasmine la Antena Stars.

În timp ce își desfășoară afacerea în Spania, Jasmine este deschisă unei relații cu un bărbat spaniol și spune că nu refuză niciodată ocazia de a trăi o poveste de dragoste. Dansatoarea crede că trebuie să primim tot ce viața ne oferă cu brațele deschise și cu bucurie, chiar dacă nu întotdeauna sunt lucruri bune.

”Nu zic nu niciodată. Ar fi o poveste ca în telenovele, nu ar fi rău. Doamne ajută să nu fie așa, cu infidelități sau lacrimi. În viață, știi cum e, cu de toate, trebuie să le primim pe toate cu brațele deschise, și cu bucurie, trecem prin orice”, a mai adăugat dansatoarea

În concluzie, Jasmine a făcut un pas curajos și s-a mutat în Spania pentru a-și începe o nouă afacere, demonstrând astfel că este pregătită să-și ia viața în propriile mâini și să-și îndeplinească visele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest