De la divort la nunta: Steliano Filip și-a găsit fericirea alaturi de Viviane

 

Cei doi își vor uni destinele în luna iunie a acestui an, după o frumoasă poveste de dragoste. Fotbalistul a vorbit despre iubita sa ca fiind "femeia care îl face cel mai fericit în acest moment", iar cei doi se pregătesc intens pentru marele eveniment.

 

Viviane, viitoarea soție a lui Steliano, este o tânără pasionată de stomatologie, care și-a făcut o carieră din ceea ce iubește. Cei doi se iubesc de mai bine de un an, iar familia fotbalistului îi susține în decizia lor de a se căsători. Sora lui Steliano și soțul ei vor fi chiar nașii cuplului.

 

''Pot spune că este femeia care mă face cel mai fericit în acest moment! Am găsit persoana care mă completează, am petrecut foarte mult timp împreună și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Și eu și Viviane ne gândim și la căsătorie, ne dorim să formăm o familie frumoasă.'', a declarat Steliano Filip

 

Fotbalistul a trecut printr-un divorț în urmă cu doi ani, iar acum se simte pregătit să facă pasul cel mare alături de iubita sa. Cei doi se iubesc și își doresc să formeze o familie frumoasă. Nunta lor este un eveniment mult așteptat, iar cei doi sunt în toiul pregătirilor pentru a avea parte de o petrecere de neuitat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest