Scandal la Curtea Regală Prințesa țiganilor închisă-n casa ca la izolare

 


Mai rău ca pe o deţinută, aşa s-ar părea că o ţin părinţii pe Manuela. Adolescenta, căreia i s-au aprins călcâiele după Ahmed, ar fi fost pusă sub lacăt ca o prinţesă încuiată în turn. În loc de Zmeul cel rău, în povestea tragică pe care o trăieşte acum Julieta ţigăniei din Sibiu, tatăl ar fi cel care a pus ca fata să fie păzită permanent. Colac peste pupăză, şi cei de la Protecţia Copilului i-au pus gând rău fericirii tinerei. Aceştia o vizitează de câteva ori pe săptămână să vadă în ce condiţii îşi ispăşeşte pedeapsa dragostei interzise.


Degeaba inima ei îl tot strigă disperată pe Ahmed Seducătorul. El, nici dac-ar vrea, nu are cum să o audă. Ferecată de părinţi în casă, Manuelei Cioabă nu i-a mai rămas de făcut decât să spere ca va scăpa nemăritată până la majorat, după care va putea fugi în lume cu bărbatul vieţii sale, Marco.


Manuela nu ar mai avea voie să îşi vadă iubitul. Familia ar fi încuiat-o în casă drept pedeapsă că iubeşte un băiat nedorit de neamul ei. Nepoata Regelui Cioabă nu este supravegheată doar de părinţi, ci şi de Protecţia Copilului pentru că este încă minoră.

Nimeni nu ar fi aflat de drama prin care se pare că trece biata Julieta de Sibiu dacă o prietenă a ei nu ar fi mărturisit coşmarul îndrăgostitei fără leac.


„Familia a vrut să o mărite cu altcineva şi singura soluţie a fost să fugă de acasă şi să devină, la 16 ani, femeie cu adevărat! Acest lucru însă este interzis în tradiţia ţigănească şi atunci când familia a găsit-o, a trebuit să o izoleze de tot, mai ales că ea, cu guriţa ei, a spus că nu mai este virgină. Îi este interzis să îl vadă pe Ahmed!"


Şi ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că părinţii au pus-o sub cheie, fata este vizitată şi de reprezentanţi de la Protecţia Copilului. Aceştia s-au autosesizat în cazul escapadei amoroase a minorei şi o vizitează de câteva ori pe săptămână să se asigure că pedeapsa aplicată de părinţi nu este şi fizică. Oricum sufletul bietei Manuela este sfâşiat din cauza imposibilităţii de a-l vedea sau auzi pe cel care o iubeşte până la stele.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest