De la familia tradițională, la clienții fideli ai medicului estetician! Cum arată Viorica, Margherita și Ioniță după toate intervențiile faciale/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Spuneau că sunt o familie tradițională, dar au cam reevaluat situația. Ce au ajuns să facă Clejanii ca să fie în pas cu moda, iar imaginile cu Viorica, Margherita și Ioniță sunt, de-a dreptul, spectaculoase.

Clejanii s-au reinventat datorită operațiilor estetice și acum, aceștia par mai tineri ca niciodată. Ionița și Viorica au apelat la diferite intervenții chirurgicale, din dorința de a se simți mai bine în pielea lor.

Deși au fost mereu discreți în ceea ce privește operațiile estetice, transformările prin care au trecut sunt mai mult decât evidente și au trezit curiozitatea fanilor. Ioniță și-a schimbat radical look-ul. Pe lângă faptul că și-a lăsat barba să crească, artistul a apelat și la implantul de par. În schimb, Viorica a slăbit foarte mult și a recurs la schimbări în zona feței. Pomeții ei sunt mult mai proeminenți, iar buzele mai cărnoase. Deranjată, însă, de acest subiect, interpreta de muzică de petrecere a transmis în urmă cu ceva timp și un mesaj celor care au acuzat-o că a exagerat cu intervențiile chirurgicale.

Bună ziua! Eu personal, Viorica din Clejani, o să fac un tablou special cu toate femeile astea urâte și frustrate care tot își dau ele cu părerea și spun că m-am "prostit" cu operații estetice. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o genă bună și sunt o femeie drăguță. Nu frumoasă. E mult spus. E normal că atunci când eu ies în lume, când urc pe scenă și sunt în lumina reflectoarelor să arăt impecabil, că orice artist sau persoană publică.” a spus Viorica de la Clejani.

Nici fiica lor Margherita nu s-a lăsat mai prejos și a trecut de câteva ori pe la cabinetul medicului estetician. Acum sânii brunetei sunt mult mai mari și de asemenea, ca și mama ei, a apelat la schimbări la nivelul feței, cea mai evidentă fiind mărimea buzelor pe care artista a și recunoscut-o.

Margherita este total schimbată față de acum câțiva ani! După ce și-a schimbat culoarea părului și a trecut pragul medicului estetician de multe ori, artista nu mai arată deloc ca atunci când s-a lasnat în industrie. Chiar și așa, singura persoană care nu a criticat-o niciodată a fost chiar mama sa, Viorica, ci întotdeauna i-a fost alături!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest