De la microfon, la mătură! O artistă celebră din România, nevoită să devină femeie de serviciu, din cauza pandemiei! „Sunt praf!”

 
+2 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus a reprezentat o adevărată cumpănă pentru artiștii de pretutindeni. Anularea concertelor și a evenimentelor unde trebuiau să cânte au fost anulate ca măsură de siguranță în contextul actual, acțiune ce a dus la un colaps financiar al celor care trăiau din muzică.

Situație prin care a trecut și o cunoscută cântăreață din România, care a fost nevoită să devină femeie de serviciu, după ce a rămas blocată în Scoția, odată cu închiderea granițelor încă de la începutul instaurării stării de urgență.

Alya, căci despre ea este vorba, a plecat peste hotare la începutul anului. Ce trebuia să fie o vizită de scurtă durată în Scoția s-a transformat într-unul dintre cele mai mari coșmaruri ale sale. Artista a dezvăluit că a fost prinsă într-o situație fără scăpare, astfel că odată ce a ajuns la fundul sacului, a fost nevoită să apeleze la o soluție extremă.

Cântăreața a devenit femeie de serviciu pentru locatarii blocului în care a fost distribuită de autoritățile scoțiene, după care a ajuns în Marea Britanie, unde a continuat să facă același lucru, dat fiind că avea nevoie de bani ca să se întrețină.

„Apoi am plecat în Marea Britanie, am reuşit să ajung pe undeva pe lângă Londra. Am trecut prin multe, sunt praf emoţional, pentru că prin ce am trecut eu sper să nu mai fi trecut nimeni. M-au ajutat din ţară mama şi o prietenă foarte bună, care mi-au trimis bani, pentru că ai mei se terminaseră. Am găsit un hotel în care să stau, însă cum banii erau pe terminate am început să lucrez pentru ei, să fac curat, să spăl vase. Este un mare haos în continuare şi nu ştiu când mă voi întoarce, sper să o fac cât mai repede, sper să înceapă zborurile din iunie, pentru că altfel mai stau blocată aici”, a mărturisit solista, în culmea disperării, pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest