De la modeling la influencer: cum a devenit Ana Țepuș una dintre cele mai cunoscute persoane din social media

 

Ana Țepuș, economist de profesie și fost model, a reușit să devină tot mai cunoscută în mediul online, postând videoclipuri pe TikTok și Instagram despre locurile istorice din București. Trecutul ei în modeling și cariera sa în domeniul investițiilor imobiliare au contribuit la pasiunea ei pentru orașul în care locuiește și pentru identificarea de oportunități nevalorificate.

Într-un interviu acordat Antena Stars, Ana Țepuș a dezvăluit că a decis să-și documenteze parcursul și interesele sale în mod digital și că a fost surprinsă de succesul pe care l-a avut în mediul online. Pentru a crea conținut relevant și interesant, influencerul petrece mult timp documentându-se și analizând diverse subiecte.

”Ana Țepus la bază este economist finanțist, am absolvit finanțe bănci, am cochetat și cu modelingul într-o perioadă. De câțiva ani lucrez la un fond de investiții străin, pe partea de dezvoltare imobiliară și, de circa 5 luni, m-am gândit să documentez și digital parcursul meu și a intereselor mele în ceea ce privește ponturile smart urbane, investiționale, de lifestyle și așa a început toată nebunia cu social media care m-a luat prin surprindere. Tot ceea ce prezint sunt și potențiale oportunități care nu sunt exploatate și puse în valoare cum ar fi trebuit”, a spus Ana Țepuș la Antena Stars

Deși este și mămica unui adolescent, Ana Țepuș a reușit să transforme pasiunea sa într-un business profitabil. Ea este conștientă că trebuie să ofere conținut de calitate pentru a-și menține fanii și pentru a atrage noi urmăritori.

În ceea ce privește proiectul său de a descoperi și de a promova orașul, Ana Țepuș crede că multe zone din București nu sunt exploatate așa cum ar trebui și că este nevoie de mai multă atenție. Ea consideră că este important să arate o altă față a orașului, mai puțin cunoscută, și să identifice oportunitățile pentru a îmbunătăți viața bucureștenilor.

”Este și o parte de documentare. Aș vorbi prostii dacă aș spune că vin așa toate ideile, dar mă bazez și pe partea mea de instinct, dar și pe experiența anterioară. Simt când un subiecte e interesant, în funcție de documentarea ulterioară, văd dacă e sau nu de prezentat”, a mai adăugat influencerul

În concluzie, Ana Țepuș reprezintă un exemplu de succes în mediul online, oferind conținut relevant și interesant despre București și dovedind că pasiunea și munca pot duce la rezultate remarcabile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest