De nerecunoscut! Imaginile pe care Carmen de la Sălciua le-ar vrea şterse! Cum arăta înainte de operaţiile estetice VIDEO

 

Carmen de la Sălciua îşi face schimbare după schimbare. Pentru că este o artistă iubită şi respectată în ţară, aceasta îşi doreşte să arate perfect şi nu se lasă până când nu va fi pe deplin mulţumită.

O mică ajustare acolo, o mică ajustare dincolo, până când s-a apropiat de idealul de femeie care i-ar plăcea să fie. Asumată, Carmen de la Sălciua a recunoscut ca nu este 100% naturală. Dacă ar fi să facem un mic inventar al operaţiilor estetice, bruneta s-a ales cu un nas mult mai mic, în urma operaţiei de rinoplastie. Dar nu doar atât. Şi buzele ei au avut parte de transformări, dat fiind că şi le-a dorit mai mari şi mai bine conturate. Actualmente este angrenată în lupta cu kilogramele, iar pentru că îşi dorește să aibă silueta perfectă, respectă cu stricteţe dieta sa şi un program de sport dificil.

Carmen de la Salciua este o femeie asumată, pe care toate intervenţiile estetice pe care le-a suferit au avut rolul de a-i oferi mai multă încredere în propria persoană, iar asta se vede de la o poştă, atât din prestaţiile artistice, cât şi din imaginile pe care le publică în mediul virtual.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest