De nerecunoscut! Roxana Dobre s-a tunat şi s-a făcut o bombă sexy! Iubita lui Florin Salam, într-o ipostază de infarct VIDEO PAPARAZZI

 
+6 click pentru
galerie

Nici nu zici că este mămica a trei copii! Roxana Dobre arată incredibil, iar după ce s-a tunat şi şi-a scos atuurile mai tare, în evidenţă, focoasa brunetă face senzaţie oriunde se află! Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu puţin timp, iar imaginile surprinse de papoarazii Spynews.ro stau drept mărturie.

Roxana Dobre a avut parte de o transformare de zile mari! Dacă înainte gurile răutăcioase spuneau de partenera lui Florin Salam că este o femeie durdulie, acum comentariile de genul nu îşi mai au locul. Mamă a trei copii, vedeta a decis să le dea peste nas cârcotaşilor care erau convinşi că nu va mai reveni la formele care au consacrat-o.

Conform spynews.ro, iubita lui Florin Salam a fost supusă mai multor intervenţii de ordin estetic la nivelul feţei, sânilor şi feselor. Iar rezultatul este unul spectaculos. După ce s-a tunat toată, Roxana Dobre debordează de încredere în sine, iar acest lucru se poate observa de la o poştă.

Recent, bruneta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce îşi lua unul dintre copii şi se îndrepta la un salon de înfrumuseţare, pentru a se răsfăţa şi a se relaxa. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare gri, care îi flata silueta, Roxana Dobre a atras privirile tuturor celor din jur, mai ales a reprezentanţilor sexului puternic, prin formele de excepţie pe care şi le-a etalat. Înainte de a intra în salonul respectiv, iubita lui Florin Salam şi-a coborât copilul din maşină şi a stat timp de câteva minute la o mica pălăvrăgeală cu o angajată a salonului, după care a intrat în clădirea respectivă şi s-a răsfăţat preţ de câteva ore.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest