De pe scenă, la tribună! Vedete au dat năvală în Parlament!

 

S-au lăsat de concerte şi-au trecut în politică. După ce au cântat prin toată ţara, ba chiar şi prin străinătate, şi au trăit din banii primiţi la spectacole, mai multe vedete de la noi s-au gândit că poate e mai bine să ai salariu fix. Şi nu oriunde, ci tocmai în Parlament, că dacă tot şi-au câştigat renumele, măcar să le folosească la ceva. Şi, la cât de mulţi fani au, ar putea lejer să-şi facă propriul partid, pentru că n-ar avea probleme să strângă cele 25 de mii de semnături necesare. 

Păzea, Elena Udrea! Ai adversar pe scena politică. Şi este o vedeta mult mai planturoasă! Vorbim de roşcata Bianca Drăguşanu care se zvoneşte că ar cocheta cu ideea de a se apuca de politică. Şi va avea succes, chiar dacă nu mai e blondă. Mai ales dacă ne gândim că pe scena politică contează miile de fani.

Până acum doi ani, Damian Drăghici sufla în nai pe cele mai mari scene din ţară şi de peste hotare. Iar în săli nu era nevoie de scaune, pentru că zecile de mii de spectatori dansau până când rupeau pantofii. Avea propria trupă, cu lăutari-maeştri şi dansatoare care se unduiau de parcă n-ar fi avut coloană vertebrală. Din 2012 este, însă, un alt om. S-a tuns, a slăbit vreo 50 de kilograme iar acum vorbeşte doar de la tribuna Senatului României.

Pe muzica lor am dansat ani de zile în cluburi. Trupa HI-Q umplea sălile la concerte, care erau incendiare şi ajungeau garantat la televizor. Iar fanele lui Mihai Sturzu îi făceau ochi dulci şi se lăudau la toată lumea dacă reuşeau să se pozeze cu el. A renunţat, însă, la blugi şi tricouri haioase, pentru cravate şi sacouri pretenţioase. Acum îl auzi de la tribuna Camerei Deputaţilor, iar în turnee merge doar ca să vorbească cu alegătorii, nu ca să le cânte la club.

Îl ştim cu toţii ca fiind Cici de la System. Rupea butoaiele la fiecare concert. Dădea cu aşa poftă în ele, de sărea apa în toate direcţiile, iar blugii îi erau mai mereu rupţi în genunchi, că deh, aşa era la modă pe scenă. Acum dacă-l vezi pe stradă nici că-l mai recunoşti. Umblă doar la costum şi cravată, iar pantofii îi sunt lustruiţi-oglindă. Cu fanele se mai pupă doar când le dăruieşte flori de Mărţişor. Acum e senator.

Inima-ţi ardea de dor de fiecare dată când o ascultai pe Ionel Prodan. Urca pe scenă în costume populare şi cânta aşa de frumos de-ţi trezea pofta de joc. O chemau românii din toată lumea ca să le cânte şi să le aducă aminte de cele lăsate în urmă, acasă. Nu-i de mirare, aşadar, că este ambasador la Departamentul de Politici în Relaţia cu Românii de Pretutindeni, de la Ministerul de Externe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest