De unde poți cumpăra cele mai frumoase camasi casual în tendințe?

 

Sunt mulți bărbați care acordă o importanță la fel de mare ținutelor business, office, ca și celor casual. Calitatea și finețea lucrurilor sunt aspecte care nu pot lipsi de la nicio piesă vestimentară pe care aleg să o poarte. Pantalonii, sacoul și chiar acele camasi casual pe care le preferă sunt mereu interesante, în tendințe și cu stil.

Unul dintre elementele vestimentare care dau o notă aparte oricărei ținute, fie ea una business, casual, office, smart casual sau black-tie este cămașa. Pentru a fi cât mai adecvată și a se asorta cu restul ținutei este recomandat să aibă anumite particularității de model și croială, pe care o persoană cu experiență le va distinge și va remarca ușor dacă se potrivesc.

Pentru a ajunge la o astfel de performanță în alegere și a purta mereu ceva adecvat, un bărbat preocupat de modă va trebui să se documenteze un pic înainte de a pleca la cumpăraturi sau să aleagă să facă achiziții din magazine care dispun de personal calificat în a oferi consiliere în alegerea variantei potrivite.

De unde poți cumpăra cămăși casual de cea mai bună calitate?

În magazinul Trends by Adina Buzatu poți găsi numeroase modele de cămăși bărbați de calitate, cu modele clasice sau moderne, slim fit sau regular, uni, simple, cu dungi sau cu imprimeuri. Variantele, compoziția, nasturii și finisajele disponibile sunt cu totul speciale. Ele sunt realizate din țesătură fină de bumbac, cu nasturi din sidef natural de perlă sau cu manșetă cu sistem dublu de închidere cu nasturi sau butoni.

Pentru mulți bărbați o ținută formată dint-un pantalon și o cămașă casual reprezintă cea mai accesibilă și mai comodă alegere vestimentară pentru o de zi de muncă. Camașa este un accesoriu elegant și practic, oricare ar fi gusturile și oricare ar fi activitățile cotidiene. La ora actuală există suficiente variante și modelele, în culori, cu texturi și cu imprimeuri deosebite, în așa fel încât chiar și persoanele cele mai pretențioase să poată opt pentru un model sau o variantă pe gustul lor.

Pentru a face cea mai potrivită alegere și pentru a arăta impecabil, oricare ar fi stilul preferat, un bărabat are nevoie să știe ce i se potrivește sau să apeleze la magazine care îl pot consilia în acest sens. În general, pentru a alege ușor și bine o cămașă, orice bărbat trebuie să aibă o idee despre ce model este pentru silueta sa, ce mărime poară, care sunt culorile cu care îi stă bine, dacă are alergie la numite elemente aflate în compoziția unei țesătrui, pentru ce are nevoie de acea cămașă, ce lungime și variantă îl avantajează.

Care sunt cele mai importante aspecte în funcție de care să alegi să cumperi o cămașă?

Se știe că cei mai mulți dintre bărbați dispun de puțină răbdare atunci când merg la cumpărături. Astfel se face că de multe ori ei nu pleacă neînsoțiți de o persoană care să-i ajute în a alage sau aleg la întâmplare ceea ce le place lor, fără prea multe criterii de selecție.

Pentru a evita greșeala de a purta elemente vestimentare nepotrivite, în alegerea unei cămăși va trebui să ții seama mereu de următoarele aspecte:

  • pentru un smoking sau un costum de nuntă este bine să optezi pentru o cămașă albă, dintr-un material cu țesătrură fină și cu un model impecabil;
  • și în cazul unei ținute business clasice este obligatoriu să alegi o cămașă albă;
  • multe dintre ținutele busines actuale sunt mai puțin rigide în opțiunea culorilor și nuanțelor și nu faci o gafă dacă alegi o cămașă de culoare deschisă sau una în dungi sau carouri;
  • la ora actuală, în funcție de domeniul de activitate și de tipul de afacere, pentru o ținută de birou se poate opta atât pentru o cămașă uni, cu dungi sau în carouri, dar și pentru una casual;
  • pentru o seară cu prietenii sau colegii de club poți alege orice cobinație îți place pentru a te simți și confortabil și elegant;
  • pentru zilele obișnuite de muncă, pentru a te întâlni cu amicii sau pentru a merge la cumpărături poți opta pentru o variantă de cămașă casual cu imprimeuri cu model etno sau floral;
  • pentru a arăta mereu bine, nu uita că trebuie să selectezi mereu un model care te avantajează atât ca dimensiune și croială, cât și cromatic.
  • ține mereu seama de modul în care cămașa stă la guler, la umeri, cât de lungi sunt mânecile și cum se așează pe corp.
  • nu căuta să fii la modă, dacă știi că aceasta nu e pentru tine și te face să arăți rigid și nenatural.

Acestea sunt doar o mică parte dintre aspectele de care trebuie să ții seama în alegeri și în asortare. Mai multe detalii poți afla din lecțiile de stil din magazinul online Adinabuzatu.ro! De aici poți achiziționa tot ce ai nevoie pentru a realiza o ținută specială, deosebită, business sau casual de excepție. Vei găsi numeroase variante de pantaloni, sacouri, costume, pantofi, smoking-uri, veste, cravate, papioane etc., menite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest