Decizia judecătorilor. Ce pedeapsă a primit George Burcea după ce a condus sub influența drogurilor

 

Ce verdict a primit George Burcea din partea judecătorilor, după ce a condus sub influența drogurilor. George Burcea este unul dintre personajele cele mai controversate ale showbizului românesc. Acesta a trecut, de-a lungul timpului, prin multe experiențe care i-au adus probleme, atât de imagine, cât și cu oamenii legii. În urmă cu doi ani, el a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise, iar acum judecătorii i-au dat verdictul.

George Burcea este un tânăr actor, care a fost căsătorit o perioadă cu Andreea Bălan. Cei doi au împreună și două fetițe absolut superbe, care le oferă zilnic motive să zâmbească. Deși la momentul nunții fanii se așteptau ca cei doi să rămână împreună, la câteva luni de la nuntă, aceștia au divorțat. În acea perioadă, actualul iubit al Vivianei Sposub a fost prins de oamenii legii conducând sub influența substanțelor stupefiante. Acum, la aproape doi ani distanță, judecătorii i-au dat verdictul. Iată ce pedeapsă a primit!

Judecătorii au decis ca aceasta să plătească o amendă destul de costisitoare. În cazul în care nu are posibilitatea de a o achita, riscă pedeapsa cu închisoare!

Judecătorii au decis ce pedeapsă primește George Burcea, după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Acesta este obligat să achite o amendă în valoare de 1600 lei. Decizia nu este una decisivă și poate fi contestată de către actor în termen de 10 zile.

„În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. raportat la art. 61 C.pen. condamnă pe inculpatul Burcea George-Valentin la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, determinat conform art. 61 alin. 4 lit. c) C.pen., cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă stabilită conform art.61 alin. 2 C.pen., pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.pen', se arată în hotărâre.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest