Decizia luată de Claudia Pătrășcanu care a lăsat-o fără copii, timp de două săptămâni, în favoarea lui Gabi Bădălău!

 

Claudia Pătrășcanu va rămâne fără copii două săptămâni, timp în care cei doi băieți vor sta la Gabi Bădălău. Care este motivul?

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi încheiat. Recent, cei doi s-au prezentat în fața magistraților atât pentru a finaliza divorțul, cât și pentru a se stabili custodia celor doi copii pe care îi au. Însă din cauza unor acte lipsă din dosarul lui Gabi Bădălău, procesul a fost amânat, din nou, spre disperarea artistei.

”Eu nici nu am vorbit cu soțul meu aici. Nu am spus un cuvânt. Au vorbit domnii avocați. Domnul Gabi mă amână, mă plimbă, nu vrea să înțeleagă că avem doi copii. Nu mă mai surprinde nimic. Nimeni nu a spus nimic, s-a mânat, pe motiv că poate ne vom înțelege, dar de un an de zile încercăm, adică eu încerc, pentru copiii noștri și pentru a primi un divorț pe care l-am solicitat de când el a devenit absent”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, după ce procesul cu Gabi Badălau a fost amânat. 

Chiar și așa, în ciuda scandalului dintre ei, se pare că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns la un numitor comun, pentru o perioadă limitată, de dragul celor doi copii ai lor. Se pare că artista și-a luat o vacanță de două săptămâni, timp în care băieții săi vor sta exclusiv cu tatăl lor, care deja se bucură de prezența lor, după cum se poate observa pe contul său de socializare.

Deși urmează o perioadă de relaxare pentru artistă, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că tot îi va fi destul de greu fără cei mici, mai ales că este vorba de o perioadă destul de lungă, în care nu se vor intâlni.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest