Decizia radicală luată de Lino Golden, după ce a fost pus la pământ de un coleg de breaslă, în scandalul cu Alex Velea!

 

După ce a anunțat ruptura definitivă de Alex Velea, Lino Golden a fost pus la pământ de foarte mulți colegi de breaslă! Din cauza repercursiunilor cauzate de scandalul cu „tatăl adoptiv”, rapper-ul a fost nevoit să ia o decizie radicală.

Lino Golden ține primele pagini ale tabloidelor din cauza războiului dur pe care îl duce cu Alex Velea. La scurt timp după ce a anunțat separarea definitivă de iubitul Antoniei, rapper-ul a fost ținta unor mesaje dure, atât din partea celor care l-au primit sub acoperișul lor, cât și din partea colegilor de breaslă, printre care se numără și trapper-ul Zanni.

Lino și Zanni au avut un schimb de replici acide, iar rapper-ul l-a acuzat pe acesta că încearcă să își creeze o imagine pe spinarea scandalului pe care îl poartă cu Alex Velea.

„Tu necunoscutule încerci să îți faci un nume prin jigniri și profiți de situație. Mai jignitor mi se pare faptu că se permite să faci așa ceva. Numele ți-l faci prin muncă, cum am făcut EU!”, i-a transmis Lino.

Decizia radicală luată de Lino Golden

Furios din cale-afară de acuzațiile primite din partea lui Lino Golden, Zanni a publicat numărul de telefon al rapper-ului pe contul său de socializare, lucru care a rezultat la apeluri de la fel și fel de persoane.

Iar pentru că Lino începuse să fie agasat cu telefoane din partea oamenilor necunoscuți, a fost nevoit să își schimbe numărul de telefon.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest