Decizie finală! Margherita de la Clejani, condamnată definitiv după ce a condus drogată și a făcut accident

 

Margherita de la Clejani a fost condamnată de judecătorii de la Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care vedeta a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor.

Margherita a fost pe prima pagină a ziarelor anul trecut în luna mai când a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Aceasta a fost condamnată și are de plătit o sumă uriașă. 

Prin urmare, condamnată inițial la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei – socotite ca fiind echivalentul a 200 de zile de închisoare amendă. Ulterior, magistrații au decis că este prea puțin pentru fapta făcută, astfel că au luat o altă decizie în legătură cu vedeta potrivit fanatik.ro.

'Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)', este o parte a deciziei luate de magistrați, în procesul în care Margherita de la Clejani a fost judecată pentru că a condus sub influența substanțelor interzise.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest