Decizie radicală a Ralucăi Podea! A renunțat în totalitate: „Nebuniile mele din copilărie”

 

Vedeta de la Mămici de pitici cu lipici a dezvăluit la Antena Stars de ce a hotărât să își șteargă tatuajele de pe corp.

 

Fanii vedetei erau nedumeriți de ce aceasta a decis să renunțe la tatuaje. Așa că Raluca Podea a ajuns la concluzia că este cazul să facă lumină în această privință și, în exclusivitate la Antena Stars, a explicat cum a ajus la această hotărâre. Motivul este unul destul de simplu: pur și simplu nu o mai reprezentau, fără a avea o semnificație deosebită pentru ea.

 

„Mi-am șters aproape toate tatuajele. Am ajuns la o vârstă în care nu mă mai reprezintă. Au fost etapele copilăriei. Nu îmi mai plac și am preferat să le șterg. Nu sunt foarte mari și atunci mă ajută mult mai mult să le șterg cât mai repede. Nebuniile mele din copilărie. Am decis să mi le fac, nu reprezentau nimic important și atunci am decis să le șterg”, a mărturisit Raluca Podea, în cadrul emisiunii Star News.

 

Raluca Podea a mai spus că a avut noroc că tatuajele pe care și le-a făcut nu erau foarte mari, iar atunci i-a ușor să le șteargă și să uite de ele. Acestea nu reprezentau nimic important pentru vedeta.

 

Spre exemplu, în urmă cu aproape un deceniu, vedeta își tatuase pe braț o declarație de dragoste pentru iubitul din acea perioadă, fotbalistul Adrian Iordache. Între timp a decis că a venit momentul să renunțe la mesajul: „I Love him Adrian" („Îl iubesc pe el, Adrian"). Totodată, pe umăr și-a scris un citat norocos, pe care îl explica la vremea respectivă:  “Este o mantra ca sa-mi poarte noroc si sa tina dusmanii departe de mine. Nu vreau sa divulg tot ce scrie pentru ca o sa se gaseasca cineva sa-mi "fure" ideea. Va spun cateva lucruri doar: Fie ca dusmanii sa fuga departe de mine/ Bogatiile sa ramana doar ale mele/ Sunt frumoasa la fel ca Afrodita/ Oriunde vei merge toti iti vor purta grija...”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest