Declarații halucinante ale Cristinei Spătar și ale soțului ei, după ce au depus actele de divorț la notar

 

Cristina Spătar și încă soțul ei au ieșit în urmă cu câteva minute de la notar, acolo unde au depus actele de divorț. Cei doi au ieșit împreună din clădire, dar s-au ferit să ofere prea multe declarații.

Au mers, azi, să depună actele pentru divorţ, iar spiritele s-au încins între Cristrina Spătar şi soţul ei. La ieşirea din clădirea unde se afla biroul notarial unde urmează să se parafeze finalul căsniciei lor de 9 ani, Cristina Spătar şi tatăl copiilor ei au avut un schimb de replici acid.

”Nu am starea, ne întoarcem, asta e procedura, nu vreau să vorbesc, nu vreau să comentez. Nu e nevoie. Rămâne să locuim împreună în continuare. Ce bandit este, de ce a plecat? Cred că mă duc după el. După nouă ani. Îmi pare rău, asta , e alegerea soțului meu și o respect. Copiii rămân la mine, vom locui împreună”, a spus Cristina Spătar, precizând că o să continue să locuiască împreună cu viitorul fost soţ, deşi a înşelat-o şi a decis să divorţeze de ea.

Soțul artistei a acuzat-o că chemat presa la ceea ce trebuia să fie o întâlnire discretă.

”Cristina a fost păcălită încă o dată de presă. Vă rog eu să o convingeți pe Cristina, că eu am luat decizia să nu dau vreo declarație în fața publicului și a decis și ea. E viața mea personală și totdeauna voi fi împăcat cu viața mea personală. Copiii sunt bine.”, a spus afaceristul.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest