Declaraţii cutremurătoare! Eroii din Apuseni o conduc pe Aura pe ultimul drum

 

Trei oameni pe care îi punem numi eroi. Au venit din Alba până la Bucureşti, doar pentru a o conduce pe Aura Ion pe ultimul drum. Regretă că nu au reuşit să o salveze şi încă mai au întipărită în minte imaginea fetei îngheţate pe zăpadă

Argentin Todea, Gheorghe Giurgiu şi Gheorghe Trif au fost cei care au descoperit primii locul accidentului aviatic din Munţii Apuseni. I-au ajutat pe răniţi şi i-au încălzit cu propriile haine. Au reuşi să salveze trei vieţi, dar au sperat până în ultimul moment că Aura o să tăiască.

Cu capul plecat,  Argentin Todea are un mesaj scurt: “Să o ierte Dumnezeu, atât avem de spus din partea noastră, nimic altceva”.

“Sunt foarte mulţumit că am reuşit să ajung şi eu la înmormântarea domnişoarei Aura. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească! Am fost foarte emoţionat când am văzut că nu mai reuşeşte nimeni să îi salveze viaţa. Era întinsă pe zapadă, cu lacrimile îngheţate pe obrajii ei, cu hainele îngheţate. E extraordinar ce am văzut. Eu am sperat până în ultimul moment că mai trăieşte”, a mărturisit Gheorghe Giugiu.


Gheorghe Trif îşi aminteşte perfect tragica scenă: “Domnişoara era întinsă jos pe zăpadă, domnul doctor era în genunchi lângă ea, îi dădea primul ajutor, ceilalţi trei erau lângă un copac, iar copilotul era în faţa aeronavei întins jos pe zăpadă, cu spatele gol. Mi-am dat jos geaca şi am pus-o sub el, tremura de frig, nu mai putea, striga după ajutor. Ceilalţi erau cu sânge”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest