Declaraţii emoţionante! Dan Petrescu, tatăl copilotului grav rănit: "El e un luptător şi sperăm că va ieşi viteaz"

 
+2 click pentru
galerie

Familia lui Răzvan Petrescu trece prin momente dramatice. Cu toate acestea, tatăl şi mama lui încă mai au puterea să rămână optimişti şi speră că fiul lor se va întoarce acasă în curând

Copilotul Răzvan Petrescu este în continuare la terapie intensivă şi urmează să fie supus unor noi intervenţii chirugicale. Tânărul în vârstă de 23 de ani este conştient, poate vorbi, iar starea lui dă semne de îmbunătăţire.

"Este înspre bine, avem speranţe. Urmează să mai fie supus unor operaţii chirurgicale, dar medicii încă nu s-au decis pentru dată. Noi suntem optimişti. El e un luptător şi sperăm că va ieşi viteaz. E spre bine", a spus Dan Petrescu.

După prăbuşire, Răzvan şi-a sunat imediat tatăl: "Mi-a dat telefon şi m-a anunţat că a avut accident. Că e rănit şi el şi ceilalţi şi mi-a dat o locaţie unde se află, să anunţ eu mai departe, să alarmez instituţiile autorizate. Nu a putut să îmi dea coordonatele, dar mi-a spus că e pe traseul dintre Sibiu şi Oradea, la aproximativ 40 de minute de Sibiu spre Oradea, undeva în munţii Apuseni. Asta a fost locaţia, după care s-a interupt şi eu am dat am departe toată convorbirea, tot ce am avut".

Tatăl lui Răzvan este fericit că fiul lui a scăpat cu viaţă, dar acuză autoriţăţile că nu şi-au făcut cum trebuie meseria. Când a aflat că ministrul de interne, Radu Stroe, cel care a doua zi după accident declara "Îmi pare rău că s-a întâmplat în timpul mandatului meu tragedia", şi-a dat demisia, Dan Petrescu s-a arătat încântat.

“Foarte bine a făcut. Dacă mai rămânea în mandatul ăsta poate se mai întâmpla un accident şi atunci spunea că iar s-a întâmplat ceva. Aşa că mai bine că a scăpat de ghinion”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest