Declarații exclusive ale lui Dragoș Moștenescu la Antena Stars, după ce s-a zvonit că a murit: „Am făcut un TikTok de răspuns”

 

Actorul a intrat în galeria vedetelor care au fost declarate moarte pe cunoscuta rețea de socializare, în goana după vizualizări.

 

După Mirela Vaida și Bogdan Mocanu iată că a venit și rândul lui Dragoș Moștenescu să fie declarat mort într-un videoclip pe TikTok.  Actorul a oferit o primă reacție la Antena Stars, după ce s-a zvonit că a murit. Imaginile au devenit virale într-un timp scurt pe rețelele de socializare, iar vedeta a făcut primele declarații.

 

„Am luat-o ca atare, am făcut un mic TikTok de răspuns în care eu sunt viu și mă uit la videoclip. Nu vreau să bag foarte mult în seamă. A făcut înconjurul țării, a ajuns virală, dar nu ma cobor. E dorința de like-uri, ca dovadă că omul a făcut nu știu câte vizionări”, a mărturisit Dragoș Moștenescu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Dragoș Moștenescu a văzut videoclipul pe TikTok, iar în scurt timp a fost sunat de prieteni și rude. Cunoscuții actorului au fost șocați și au vrut să se asigure că totul este bine și că zvonurile de pe rețelele de socializare nu sunt adevărate.

 

„Este goana după notorietate, după afirmare cu orice preț. Știți cum e, e moda, facem orice, ieșim în pielea goală, vorbim de alții că au murit. Ăștia sunt oamenii, ei încearcă pe toate căile și cu toate mijloacele să atraga atenția. Am văzut și eu pe TikTok și m-au sunat tot felul de rude, prieteni, oameni cunoscuți și necunoscuți, i-am asigurat că sunt ok”, a adăugat actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest