Declarațiile Claudiei Pătrășcanu, după ultima înfățișare la tribunal, în divorțul de Gabi Bădălău: „E normal ca cei mici să rămână la mamă”/ VIDEO

 

Aflată în fața tribunalului unde a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a făcut o nouă serie de mărturisiri despre ce s-a întâmplat în instanță.

Deși despărțirea dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, cei doi încă nu au reușit să semneze actele de divorț, iar asta din cauza neînțelegerilor care au tot apărut între ei în ceea ce privește custodia celor doi fii pe care îi au.

Toată numai un zâmbet, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că procesul de divorț pare că s-ar apropia de sfârșit și a ținut să precizeze că este normal ca cei mici să stea cu mama lor.

Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu sunt supărată, m-ați binedispus. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată. Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

 În ceea ce privește acuzațiile aduse de fostul soț, dar și despre scandalul de proporții care a avut loc în urmă cu câteva zile, în fața casei vedetei din Constanța, Claudia Pătrășcanu a preferat să se abțină de la comentarii, mărturisind doar că a reușit să strângă probe importante la dosarul împotriva tatălui copiilor săi.

„Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest