Declarațiile controversate ale lui Dani Mocanu, după ce a primit o nouă condamnare: “Mă duc la pușcărie ca la hotel”/ VIDEO

 

Dani Mocanu a făcut primele declarații după ce a primit o nouă condamnare din partea magistraților! Manelistul a fost prins în timp ce conducea cu carnetul de conducere suspendat, de trei ori într-o singură zi.

Face ce face și intră în atenția tuturor! Dani Mocanu are din nou probleme cu legea, iar asta după ce a fost prins de autorități de trei ori, în timp ce se afla la volan și conducea, deși îi fusese suspendat carnetul de conducere.

Dacă la prima abatere a fost achitat, celalalte două nu au mai fost trecute cu vedere. Astfel că pe lângă cele nouă luni de închisoare, Dani Mocanu va trebui sa facă muncă în folosul comunității pentru 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș. Deocamdată decizia nu este definitivă și poate fi atacată în instanță în decursul a 10 zile.

Declarațiile controversate ale lui Dani Mocanu, după ce a primit o nouă condamnare

La scurt timp după ce a aflat sentința magistraților, Dani Mocanu a făcut o serie de declarații controversate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre alte acuzații: cele pe care le-a primit pentru videoclipul în care ar instiga la ură împotriva femeii.

Acuzațiile sunt de instigare la ură și violență împotriva femeii, numai că în momentul de față nu numai în România, la nivel mondival vorbim, nu a existat până acum un proces asemenator, să zic așa. E un precedent. Și tocmai asta e întrebarea mea pentru doamna judecătoare, cu tot respectul față de dânsa, care a judecat cazul respectiv de la Pitești, nu mi se pare normal să creem un precedent și ăla să fie Dani Mocanu. De ce? Pentru că e vorba de un act artistic. Asta ar însemna să luăm toți artiștii din România și să-i arestăm pentru operele pe care ei le creează. N-am dat în cap la nimeni, mie nu mi-e frică de pușcărie, pentru că mă duc la pușcărie ca la hotel”, a declarat Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest