Declarațiile uluitoare ale lui Selly după ce a dat Bacalaureatul la matematică: „Nu vă bazați pe școală”

 

Vlogger-ul Selly a susținut astăzi proba de matematică din cadrul Bacalaureatului. Imediat după ce a ieșit din sala de examen, Andrei Șelaru a oferit primele declarații despre cum s-a desfășurat totul, cât și despre cum s-a descurcat la probă.

Selly se numără printre tinerii care au dat, astăzi, proba la matematică, în cadrul BAC-ului. În schimb, nu se numără printre cei cărora le-a fost frică de examen, dat fiind că mama lui este profesoară de matematică și l-a pregătit în fiecare zi pentru ce avea să urmeze.

Se pare că au fost exact așa cum trebuie să fie niște subiecte. Adică simple, să le poata face orice copil, și câteva mai dificile, pe care probabil ca le-au făcut doar cei care s-au pregătit un pic mai mult.a spus Andrei Șelaru pentru Observator.

Selly a încheiat interviul pentru Antena 1 cu un îndemn pentru toți tinerii care vor pune punct unui capitol important din viața lor și care se afla în pragul maturizării. Vlogger-ul i-a sfătuit să îsi caute pasiunile și să le urmeze indiferent de ce cred ceilalți, cât și să nu se bazeze în totalitate pe școală și pe noțiunile pe care le învață acolo.

Nu va bazați pe școala, nu va bazați pe cele douăsprezece clase pe care le faceți la școală, ca să credeți că cu astea o să știți ce trebuie să faceți în viață. Voi trebuie sa învățăți singuri ce va place vouă, de pe internet și din cărți.Nu vă bazați pe școala ca s-ar putea să fiți dezamăgiți și sa ajungeți sa faceți ceva ce nu va place deloc. a completat Selly.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest