Dedicația ce-i putea fi fatală lui Tzancă Uraganu: „Putea să iasă o mare nenorocire!”

 

Celebrul manelist a fost la un pas să fie linșat la un eveniment privat. Cum a degenerat totul și cum a scăpat de furie Tzancă Uraganu.

 

Tzancă Uraganu a fost chemat să cânte la o petrecere, unde s-a ajuns la o încăierare general din cauza unor dedicații. Însuși manelistul a fost la un pas să fie victima furiei celor prezenți.

 

Chiar dacă, în general, dedicațiile sunt pozitive, făcute pentru persoanele dragi, la petrecerea la care a fost invitat să cânte  Tzancă Uraganu unul dintre invitați a ținut morțiș să dea dedicații jignitoare pentru alți participanți la eveniment. A fost momentul care a transformat party-ul într-un veritabil câmp de luptă. Scene parcă desprinse din vestul sălbatic s-au petrecut la evenimentul respectiv. La auzul cuvintelor jignitoare, cei insultați s-au năpustit practic asupra celui care a cerut dedicațiile, în mijlocul disputei fiind și cunoscutul manelist, că doar el le spusese.

 

„Cântam la niste oameni foarte liniștiți la petrecere. Dintr-o dată m-a chemat alt băiat și a început să dea niște dedicații jignitoare. Eu nu vreau să anunț dedicații jignitoare, dar un om când insistă așa, mai spui așa... Mi-a luat microfonul mie din mână, băieții ăștia, eu nu știu dacă mai am microfon, l-au luat și i l-au aruncat direct în față și după aia au sărit toți pe el. A ieșit mare scandal și mare bătaie între ei și era să iasă un mare măcel sau putea să iasă o mare nenorocire. A sărit aproape toață petrecerea pe omul ăsta care a dat dedicația”, a rememorat manelistul la emisiunea ShowBlitz, de la Antena 3.

 

Nu este prima dată când cunoscutul manelist este în centrul unui scandal la o petrecere. În noiembrie 2019, Tzanca Uraganul a fost lovit năprasnic, în faţă, în timp ce era live, pe Facebook, la o cântare. Unul dintre invitaţi l-a făcut knockout dintr-o singură lovitură, bine plasată, un croşeu necruţător.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest