Deea Maxer și Dinu Maxer fac totul pentru copii: ”Ei să fie bine”

 

Dansatoarea a vorbit despre modul în care decurge relația cu fostul ei soț, de care a divorțat în urmă cu un an.

Deea și Dinu Maxer au divorțat în urmă cu un an, la notar, fără a ajunge cu astfel de probleme în justiție. Cei doi comunică în continuare și o fac excelent, din dorința de a le asigura copiilor lor tot confortul.

”Trebuie să existe comunicare încât ei să fie bine. Asta facem cel mai bine. Programul și toată înțelegerea ca cei mici să fie bine. Noi am divorțat amiabil, la notar, copiii, programul, totul s-a împărțit de comun acord. În momentul în care noi am văzut progamul acela, ne-am uitat unul la altul și ne-a bufnit râsul.

I-am dat același răspuns notarului, și anume faptul că noi vom face programul copiilor așa cum ei își vor dori. Nu avem ce să împărțim din acest punct de vedere”, a declarat Deea Maxer, la podcastul lui Jorge.

 

Deea Maxer a atins și subiectul căsătoriei cu Robert Drilea, bărbatul care o face fericită de un an de zile încoace. ”Eu aș răspunde la întrebarea asta cu „DA” în orice punct al relației în care mă simt în siguranță, mă simt iubită, mă simt cu fluturi în stomac, mă simt protejată și am încredere în partener.

Dacă după două luni de relație m-ar fi cerut, cred că în nebunia mea de îndrăgosteală aș fi acceptat. Eu cred în iubire absolută, cred în fidelitate, cred în căsătorie și la 33 de ani”, a declarat Deea Maxer, la Star Matinal


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest